Bine ati venit pe - Portalul Nr.1 - din Moldova unde poti sa asculti Radiouri On-Line din Moldova

Alexandra Stan a devenit alta!


Alexandra Stan a dezvăluit videoclipul noului single “Thanks For Leaving EP.1 – Rebirth of a Passenger”. Cu un scenariu rupt parcă dintr-o piesă de teatru, tânăra artistă dansează pe coregrafia lui Emil Rengle, prezentând un stil muzical diferit și un mesaj profund. Clipul este doar primul episod al unui scurtmetraj ce va fi prezentat integral în curând.

Alexandra Stan se desprinde de trecut printr-o piesă cu un mesaj puternic: “Each night, when I go to sleep, I die. And the next morning, when I wake up, I am reborn”. Versurile și dramatismul videoclipului ”Thanks For Leaving EP.1 – Rebirth of a Passenger” introduc ascultătorul într-un prim episod al renașterii artistei. Stilul dance, de club, cu care Alexandra Stan și-a obișnuit fanii, este înlocuit de un gen pop-electro modern, transformarea fiind vizibilă și la nivel de imagine.

Informeaza Radio.MD cu referire la MuzTV

Alexandra Stan a început să lucreze la o serie de piese noi. Aceasta a petrecut o săptămână, în octombrie anul trecut, în tabăra Fonocamp din Azuga, unde a compus alături de artiști români și internaționali. Apoi, s-a dus în Los Angeles pentru o sesiune specială cu producători și compozitori de renume. Artista i-a cucerit pe americani, punând bazele unei colaborări inedite pentru lansarea unor hituri care să cucerească în 2014 topurile internaționale. Ultima piesă lansată de Alexandra Stan este “Baby, It’s Ok”, o colaborare cu trupa Follow Your Instinct, formată din doi artiști americani și unul german: Addis aka Raptile, Lionezz și Viper. Melodia a apărut în vara anului trecut și se bucură de un videoclip filmat în Marabella, Spania.

În vara anului trecut Alexandra Stan era internată în spital din cauza agresiunilor fizice realizate de managerul său Marcel Prodan. Incidentul traumatizant i-a dat întreaga viață peste cap, dar artista a reușit să se recupereze și este nerăbdătoare să reînceapă concertele.